Diensten

MaasHub

Mensen willen mobiel zijn, maar willen ook kunnen kiezen op welke manier ze willen reizen. Voor veel mensen is verplaatsen een vanzelfsprekendheid, omdat er voldoende vormen van vervoer voor handen zijn. Toch zijn er mensen waarbij mobiliteit geen vanzelfsprekendheid is. Voor deze mensen probeert de overheid alternatieven aan te bieden die aansluiten op de behoefte van de reiziger. Denk hierbij aan Regiotaxi, leerlingenvervoer en andere vormen van ondersteunend vervoer. 

In het verleden was het gebruikelijk om mensen op leeftijd of met een beperking standaard een indicatie te geven in de vorm van bijvoorbeeld een Wmo vergoeding. De laatste jaren wordt echter steeds meer gestuurd op de zelfredzaamheid van burgers. Waarbij vooral geholpen wordt met het aanbieden van verschillende reismogelijkheden of ondersteuning bij het gebruik van reguliere OV systemen. 

Gemeenten proberen steeds vaker een pallet aan mobiliteitsvoorzieningen aan te bieden. Waarbij openbaar vervoer als collectief systeem voor zoveel mogelijk mensen bruikbaar wordt gemaakt. Voor mensen die hier geen gebruik van kunnen maken worden alternatieven gezocht in de vorm van bijvoorbeeld regiotaxi of autodeelsystemen. 

Door de toename van het mobiliteitsaanbod is het belangrijk dat mensen geholpen worden in het maken van de juiste vervoer keuze. 

Vitence heeft een systeem ontwikkeld waarbij alle mobiliteitsvormen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Via ons dataknooppunt is het mogelijk om de reiziger een mobiliteitsaanbod te doen dat aansluit op de behoefte en per dag en omstandigheid kan verschillen. Bij mooi weer kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de fiets, terwijl op een regenachtige dat de bus de voorkeur heeft. En voor iemand die even slecht ter been is kan de Regiotaxi een mooi alternatief zijn. 

Terug naar alle diensten
Bezoekadres
Postadres

Avelingen-West 36
4202MS Gorinchem
013-889 85 11
info@vitence.nl

Ralph Bunchestraat 17
5051KW Goirle
013-889 85 11
info@vitence.nl

Voordelen
De voordelen voor u
Koppeling met alle prominente software leveranciers
De data wordt op nederlandse servers gehost
We zijn volledig voorbereid op alle dataveiligheid eisen
Bezoekadres
Postadres

Avelingen-West 36
4202MS Gorinchem
013-889 85 11
info@vitence.nl

Ralph Bunchestraat 17
5051KW Goirle
013-889 85 11
info@vitence.nl

Interesse in onze dienstverlening?