De Have Kennisdelers breidt uit door benoeming Erik Hogebrug als mede-eigenaar

Nieuws

De Have Kennisdelers breidt uit door benoeming Erik Hogebrug als mede-eigenaar

Deze maand is Erik Hogebrug mede-eigenaar geworden van De Have Kennisdelers. Eind juli zijn de papieren voor zijn aandeelhouderschap getekend. Het adviesbureau is nu in handen van het driemanschap Marco van Dijk, Pascal van der Velden en Erik Hogebrug.

Voor De Have is de nieuwe aandeelhouder een aanwinst. “Erik heeft veel ervaring met doelgroepenvervoer en MaaS, zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde. Hij heeft een goed netwerk en onze samenwerking is prettig en succesvol,” zegt Marco. “Dat heeft ons het vertrouwen gegeven om hem nu officieel bij ons bureau welkom te heten en alle verantwoordelijkheden met hem te delen,” vult Pascal aan.

Erik heeft bewust voor aansluiting bij juist deze adviesorganisatie in de mobiliteitsbranche gekozen: “De Have is koploper op het gebied van het gebruiken van data en een innovatief bureau dat kennis wil delen. Dat past bij mij. Ik wil graag mijn bijdrage leveren aan het totaalpakket aan oplossingen en ondersteuning voor doelgroepenvervoer dat De Have biedt. Het is interessant en relevant werk, waar iedereen vroeg of laat in zijn familie of omgeving mee te maken krijgt, of het nu gaat om ouderenvervoer, een kind dat naar het speciaal onderwijs gaat of vervoer naar dagopvang of ziekenhuis.” De Have heeft de ambitie en plannen om te groeien tot een bureau met een omvang van 20 à 25 adviseurs. De toetreding van Erik is hiertoe een belangrijke stap.

Nog meer nieuws