Welkom bij Vitence Mobiliteit

Over ons

Wij zijn een bureau dat het net even anders doet. Als netwerkorganisatie hebben wij een aantal adviseurs aan ons gebonden die ruime ervaring in het werkveld hebben. Hierdoor kunnen wij de kennis en kunde bieden waar uw projecten om vragen, zonder geremd te worden door bureaucratie of hiërarchie.

Wij zijn geen rapportenfabriek, sterker nog: we zien niets in het produceren van dikke pillen die onderin een la verdwijnen én die vaak al verouderd zijn zodra ze zijn uitgebracht. Wij willen informatie, resultaten en conclusies uit onze projecten op een toegankelijke, bruikbare en heldere wijze presenteren. Het gaat namelijk niet om het project op zich. Het gaat er om wat u er als klant aan heeft, tijdens en na de uitvoering van het project.

Wij maken daarom bij voorkeur gebruik van moderne technieken zoals het internet, omdat dat ons in staat stelt altijd accurate informatie te kunnen presenteren, waar u als gebruiker zelf vaak nog eigen analyses op kunt uitvoeren. Op deze manier heeft u langer plezier van onze manier van rapporteren.

Onze dienstverlening bestaat uit het adviseren en ondersteunen van decentrale en lokale overheden over infrastructurele projecten en mobiliteitssystemen (OV, regiotaxi etc.). Wij zijn sterk in proces en inhoud en gaan daarbij pragmatisch te werk. Door onze jarenlange ervaring begrijpen we de verschillende stakeholders binnen projecten en weten we waar gevoeligheden, maar ook kansen liggen.

Wij kijken graag verder dan wat gebruikelijk is, maar willen toch altijd dicht naast u als opdrachtgever blijven staan.