Over ons

Wie zijn wij?

Wij ondersteunen U graag met de meer of minder complexe processen binnen de mobiliteitsmarkt. Onze werkzaamheden bestaan dan ook uit het begeleiden en managen van vervoerkundige en infrastructurele projecten vanaf de vroege planfase tot het moment van realisatie. Onze kracht zit hem in het samenbrengen, samenhouden en inzetten van de juiste kennis en disciplines op het juiste moment, waarbij het monitoren van het proces en het resultaat onze constante aandacht heeft.  

Wij willen niet alleen dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Maar ook reizigers, gebruikers, beheerders en belanghebbenden van vervoersystemen of infrastructuur zijn voor ons belangrijke stakeholders die serieuze aandacht verdienen.

Wij willen een gedegen en betrouwbare partner zijn die samen met u de eindstreep wil bereiken in een constant veranderende markt. 

 

Onze visie

Binnen vervoerkundige projecten gaat het vaak niet om wat je ‘denkt’ dat het zou moeten zijn, maar om wat je ‘weet’ wat goed is. Het verzamelen van feiten en kennis is voor ons dan ook een vanzelfsprekendheid. Waarbij we graag gebruik maken van moderne technieken zoals het internet om grote bulken data om te zetten in leesbare en analyseerbare gegevens.  

 

Consultancy

Adviseren betekent letterlijk je kennis overdragen of delen met anderen. En dat is dan ook precies wat onze consultants doen. Wij zorgen ervoor dat onduidelijk gedefinieerde vragen worden vertaald in heldere onderzoeksvragen en de daarbij behorende oplossingen. Wij doen dat echter niet alleen, maar samen met u als klant. Onze drijfveer is dat we u verder helpen in uw proces. Onze adviezen moeten waardevol en bruikbaar zijn, tijdens maar ook nadat een project door ons is afgerond. 

Wij zijn sterk in een persoonlijke aanpak. Advisering vanachter een beeldscherm is niet onze manier. Wij gaan samen met U op zoek naar de kern van de vraag en willen samen met U en eventuele stakeholders het gewenste resultaat bereiken. Wij vinden het procesmatige deel van een project dan ook net zo belangrijk als de inhoud of technische kant van het verhaal. 

Wij zijn goed in relatief kleine projecten met een duidelijke kop en staart, maar ook de complexe processen zonder een duidelijk eindresultaat zijn bij ons in goede handen. Wij kunnen schoeien om ruim tien jaar ervaring bij met name decentrale overheden en het rijk.

 

Onderzoek en monitoring

Als adviesbureau houden wij ons naast consultancy en monitorings werkzaamheden, bezig met kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Vaak als ondersteuning bij onze monitoring werkzaamheden. wij zijn sterk in onderzoeken binnen het vakgebied van verkeer en vervoer, zoals stiptheidsmetingen, cordontellingen en allerhande kwalitatief onderzoek binnen het openbaar of regiotaxivervoer.

Onze onderzoeken worden desgewenst voorzien van uitgebreide analyses en duidelijk leesbare rapportages. Daarnaast is het in de meeste gevallen mogelijk de onderzoeken dynamisch via internet te presenteren, zodat u zelf gewenste analyses kunt maken.

Iedereen maakt continu  keuzes in zijn of haar leven. Vaak omdat iets goed voelt of omdat we denken dat het zo moet. Maar hoe ga je om met het maken van keuzes als het het algemeen belang betreft? Of als er mogelijk grote (financiele) consequenties aan vast hangen.? Dan wil je vertrouwen op realistische en betrouwbare analyses.

Tegenwoordig is er heel veel data en informatie beschikbaar. Zoveel informatie, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Wij proberen daar duidelijkheid in te scheppen. Enerzijds door het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke instrumenten, zoals Haltescan en Taximonitor, anderzijds door het geven van heldere adviezen. Die vaak weer gebasseerd zijn op de resultaten uit onze monitoringings instrumenten.

Onze monitoring tools zijn dusdanig opgebouwd dat deze naar wens kunnen worden aangepast en uitgebreid. Zodat we altijd een instrument kunnen bieden dat aan uw wensen voldoet. Wij bieden deze instrumenten aan via zogenaamde portals, zodat u er verzekerd van bent dat de gegevens alleen maar gezien en bewerkt kunnen worden door de personen die u daartoe toegang geeft.