Welkom bij Vitence Mobiliteit

Online monitoring

Naast onze “reguliere” projecten ontwikkelen wij een scala aan online monitoring instrumenten aan lokale en regionale overheden. Onze doelgroep zijn de opdrachtgevers (OV-autoriteiten) van kleinschalig (taxi-)vervoer tot grote OV-concessies. Wij zijn sterk in het ombouwen van grote hoeveelheden data in nuttige en bruikbare informatie. Door onze vervoerkundige kennis in combinatie met de technische know-how van onze ICT-partners zijn we in staat een monitoring-instrument aan te bieden dat aansluit op uw wensen en behoeften. 

Visueel
Wij maken bij voorkeur gebruik van kaartmateriaal en grafische weergaven van resultaten van analyses. Dit bevordert de beleving en duidelijkheid van uitkomsten.

Licenties
Al onze monitorings instrumenten worden in licentie afgegeven. U betaalt dus alleen maar voor wat u gebruikt en dus niet voor applicaties die reeds zijn ontwikkeld. Tenslotte zit u niet vast aan jarenlange contracten.

Gebruikersgemak
Eenvoud is wat ons betreft de sleutel voor gebruiksvriendelijke applicaties. Al onze systemen worden dan ook ontwikkeld met de gedachte dat iedereen met of zonder kennis gebruik moet kunnen maken van dergelijke systemen. Door de brede ervaring van Label A en Vitence zijn we in staat technisch geavanceerde functionaliteiten te ontwikkelen die “Dummy proof” en simpel in het gebruik zijn.

Mobiele oplossingen
Veel van onze toepassingen zijn tevens beschikbaar als mobiele applicatie voor bijvoorbeeld de iPhone. Dit heeft voordelen voor bijvoorbeeld reizigers, maar ook veldwerkbureau’s kunnen hier gebruik van maken tijdens het inventariseren van haltes of reizigersonderzoeken. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Voorbeelden van onze online applicaties zijn:

  • HalteScan
  • TaxiMonitor
  • LeerlingenvervoerMonitor
  • Klachtenbeheer
  • OV Database
  • ParkeerDashboard
  • ConcessieMonitor